Изчезването на бизнесмена Весо Бургазата вълнува цяла България.Появяват се нови загадъчни

...
Изчезването на бизнесмена Весо Бургазата вълнува цяла България.Появяват се нови загадъчни
Коментари Харесай

Мистерия с Поршето на изчезналия Весо Бургазата

Изчезването на бизнесмена Весо Бургазата вълнува цяла България.

Появяват се нови загадъчни условия.

В 20:30 часа завърши първият ден от издирването на безследно изчезналия бизнесмен от Черноморец Весо Петров-Бургазата, съобщи Флагман.

Още преди 12 часа през днешния ден полицейските елементи образуваха група за издирването му в гористата околност към Атия и с.Росен, в която се включиха доброволци и локалната ловно-рибарска дружинка.

По данни на хора, които са го познавали добре, Бургазата имал навика да гостува постоянно на собствен другар, който имал ранчо в този регион.

Известно е също, че имал и нелегално оръжие.

Една от версиите, по които работят проверяващите е самоубийство. Тя може и да отпадне, защото разпитаните дотук очевидци считат, че това не е човек, който би поставил завършек на живота си, без значение в какъв брой затруднено състояние ще изпадне.

Странното е, че джипът му „ Порше Кайен ” не е засечен от нито една трафична камера по основния път Бургас-Созопол или пък частна охранителна камера във всички направления, тъдява къщата му, в непосредствена непосредственост до в.с. ”Свети Никола ”.

Поради тази причина служителите на реда се притесняват, че от на следващия ден нататък им следва дълга и тягостна процедура по претърсването на десетки подземни гаражи в региона на в.с. ”Свети Никола ”.

Продължение в 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР